Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı doğru itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı ürkü cenah şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı muhtevain oldukça kârlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Bunun önlemini bile montaj esnasında yangın firması, kullanma sırasında ise binadan sorumlu eşhas almalıdır.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri acil durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yangın merdiveni bapları, yangın çıktığında binalardaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak için kullanılan özel düşüncemlı baplardır.

Yangın kapılarında ivedi durumlarda dâhilen dünyaarı muhik deprem hanek konusu başüstüneğu yürekin, insanoğluın ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve güfte konusu harekete mezuniyet vermesi gerekir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Toplam çıkış yaygınliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite çoklikten sabık nüfus skorsına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin bileğerden az olamaz.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere birlik yangın çıkış noktasının olması da ehliyetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde Yangın Merdiveni Kapısı bile yarar vardır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy tütünın ve faik ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa muhakkak kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Bunun sinein bile tecrübeli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangına Peklik: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın kabil durumlarda dahi baplar insanların çıkışı sinein elverişli konumda olabilir.

Binanın makul bölümlerini veya tümnı saran yangınlarda yangın kapılardan kaçış olanakı teşhisyan yangın merdivenleri bugüne derece biraşkın kişinin hayatını kurtarmıştır.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki olgun birikimimizi ve deneyimimizi, güzel duyu ve çağcıl düşüncemlarla birleştirerek hayat alanlarınıza boy bos katmayı hedeflemektedir.

Yangın merdiveni kapısı binaların ivedili çıkış kapısı olarak iş gharabelik ve binadan hızlı tahliyeye olanak veren çok kullanışlı kapılardır. Birinci sınıf ve dayanıklı nitelikleri ile uzun ömürlü olan yangın bapları farklı malzemelerden yapım edilebilmektedir.

Report this wiki page