Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten daha yüce mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın bapsı konstrüksiyonında tercih edilen bir malzemedir.

FEZA Mekanizma Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının canipı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Özellikle alıngan ve zikıymet materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa bile dumanı kesme ve alevleri bir süreliğine engelleme özelliği sayesinde güvenli hava oluşturur.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi ciğerin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. çoğu kez metal yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının dışarıdan açılmamasının özge bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları yürekin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen yerlere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Bu kapılar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun dâhilin bile kanatlarının dizaynının en düzgün halde konstrüksiyonlması gereklidir. Kanatları düzgün halde mazbut monte edilmezse kaçış esnasında teessürat evetşanabilir. Ivedi çıkış kapısı kilitli olmamalı ve aşiret ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu bapların tütün sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan az kata sahip binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha şu denli kata malik binalarda en azca 90 an yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şgeriı yoksa daha hesaplı kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim esenlanabilir.

Yangın Kapısı aldatmaırken nazarıitibar etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yakaımızdan üretilen baplar kabilinden birinci sınıf ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yaşamsal örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan azraillar adi kapı sattığını sav eden kişilerle zıtlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı olası bir yangın kapısı yangın durumunda alevleri engellemede kifayetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da beis olamayacaktır.

Sayfa ivedi çıkış kapıları olduğu ahit insanların tasarruf odaklı en fazla sordukları sual evgin çıkış kapıları ne tarafa açılır sorusu olmaktadır. Binada çalışan veya ikamet eden kişilerin bapların örgüldığı gereç ile dayalı görünürde bir problemi gayrimümkün.

Report this wiki page